pantaloni medicali slim

Wiki Article

bluze medicale dama
Compară mărimile tale cu cele din tabel pentru a stabili mărimea potrivită pentru tine. Dacă te afli între două mărimi, comandă mărimea mai mică, dacă vrei ca hainele să fie strânse pe corp, sau cea mai mare pentru un search mai lejer.

Preferinte Cookie-urile preferate allow unui web site Internet să-și amintească informații treatment schimbă modul în care se comportă sau arată site-ul World wide web, cum ar fi limba preferată sau regiunea în care vă aflați.

Industrial WholesaleHelp personnel in all roles get workwear that assists them execute, from coveralls to collared shirt.

Click under to consent to the above mentioned or make granular choices. Your selections might be placed on this site only.

Echipamentul de lucru este confectionat cu foarte multa atentie de catre specialistii Limarom. Asadar, acestea sunt dotate cu intarituri la genunchi, bretele si genunchiere ce ofera confort pe parcursul programului de lucru.

Produsul comercializat este conform cu fotografia prezentata; nuanta sau intensitatea culorilor putand varia in functie de keep an eye on.

Desi materialul folosit la costumele medicale este destul de dens, nu transpiri in el si nu prea se sifoneaza.

Allow us to know how we will let you by filling out the shape as well as a UniFirst representative will Call you shortly.

 Declar ca am citit termenii si conditiile de utilizare a site-ului, halat spital validate ca am luat la cunostinta de continut si ca sunt de acord cu acesta. Informatii utile   Parerea clientilor

De asemenea, va puteti orienta si catre halate si alte tipuri de uniforme medicale. Toate acestea sunt confectionate din materiale calitative si totodata rezistente, care sa asigure utilizari indelungate.

Culori si vezi printuri variate: uniformele medicale pentru femei sunt disponibile intr-o gama variata de modele, de la uniforme medicale elastice traditionalele nuante de alb si albastru, la culori vii, precum roz, portocaliu sau rosu, si uniforme medicale ro imprimeuri creative, permitand personalului medical sa-si exprime individualitatea si sa creeze un mediu mai prietenos halate medicale dama pentru pacienti;

Pentru ca suntem la curent cu nevoile si dorintele clientilor, va punem la dispozitie cele mai accesibile preturi, direct de la producatorul Limarom, fara alte costuri adiacente. Alegeti sa beneficiati de costuri mici si de calitate inalta.

Va oferim preturi aggressive si calitate dovedita in mii de comenzi livrate catre clientii care au revenit pentru a colabora cu noi.

Meals IndustryHelp personnel in all roles get workwear that can help them perform, from coveralls to collared shirt.

Report this wiki page